over mij

Square

​​Mijn naam is Mirjam Borsjé, werkzaam als grafisch ontwerper, illustrator en beeldenmaker vanuit mijn studio in Hilversum.

Afgestudeerd (1995) aan de Kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam – specialisatie grafische vormgeving. Sindsdien werk ik als freelancer aan diverse opdrachten waaronder voornamelijk tijdschriften. Daarnaast ontwerp ik brochures, advertenties, affiches, huisstijlen etc. en maak lllustraties.

Opdrachtgevers waar ik voor gewerkt heb zijn o.a. AvroTros, Veronica, Sanoma, KRO, Linda., Plus Magazine, diverse reclame buro’s/ontwerpstudio’s en opdrachten voor particulieren.

Naast mijn grafische werk stort ik mij met hart en ziel op een andere passie namelijk het maken van sculpturen. Deze beelden ontstaan vanuit een persoonlijke verzameling van diverse objecten wat elk beeld uniek maakt. 

Het is iedere keer weer een uitdaging om op eenvoudige manier thema’s of verhalen die textueel veel uitleg nodig hebben in één oogopslag te verduidelijken. Dat zie je terug in mijn illustraties en logo’s.

Karakteristiek voor mijn werk is de collagestijl waarin ik verhalen met elkaar laat versmelten.